<p>De Cirkel houdt Herfstspelen.</p>

De Cirkel houdt Herfstspelen.

(Foto: )

Herfstspelen voor peuters bij de Cirkel

Kinderopvang De Cirkel organiseert de zogenaamde Herfstpelen in week 42. Dat betekent leuke activiteiten voor alle peuters in de wijk De Riet, zo stelt Agnes Schoonewille.

Almelo - De Herfstspelen bij De Cirkel worden gehouden op maandag 12 en donderdag 15 oktober. "Dan gaan we leuke activiteiten organiseren voor alle peuters in de wijk De Riet'', zegt Agnes Schoonewille, de locatiemanager Kinderopvang De Cirkel.
Het bos en muziek zijn de thema's bij de Herfstspelen. "Maandag is het bosochtend en trekken we met onze eigen knapzak het bos in. Donderdag is het muziekochtend en gaan we ons eigen muziekinstrument maken.''

De activiteiten vinden op beide dagen plaats van 8.00 tot 13.00 uur. "Voor iets te eten wordt gezorgd. We vertrekken en eindigen bij BSO Avontuur aan de Clematisstraat 2 in Almelo. Ook met slecht weer trekken we er op uit!'', aldus Agnes Schoonewille. "Trek dan laarsjes aan.''

De Herfstpelen zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen tussen 2 en 4 jaar. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar sportcirkel@kovdecirkel.nl.

Thema's: het bos en muziek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden