<p>&#39;Haal Het Doek Maar Op&#39; komt naar Almelo.</p>

'Haal Het Doek Maar Op' komt naar Almelo.

(Foto: )

Musical in een nieuw jasje

De musical 'Haal Het Doek Maar Op' komt op 24 oktober in een nieuw jasje in het Theaterhotel Almelo.

Almelo - De musical 'Haal Het Doek Maar Op, van Appelscha tot Zierikzee' ging in januari in première in DeLaMar Theater in Amsterdam. De venijnige schets over Hollandse artiesten uit de jaren 60, 70 en 80 op schnabbeltour en in de vroege tv-shows werd door publiek en pers lovend ontvangen.

De evergreens van iconen als Willeke Alberti, Rob de Nijs, Ronnie Tober, Ria Valk, Johnny Lion, Ben Cramer, Boudewijn de Groot en vele anderen bleken onverwoestbaar en zorgden voor een vliegende start met volle zalen. Op 13 maart werd de laatste voorstelling gespeeld voor de lockdown. Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf waren genoodzaakt de musical te annuleren. Nu is de musical op de kalender gezet in Theaterhotel Almelo en wel op 24 oktober om 19.30 uur en om 21.30 uur.

Vanaf september zijn er meer dan negentig voorstellingen geboekt van deze vernieuwde versie van 'Haal Het Doek Maar Op'. Weer met Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt. Nieuw in de cast is David van den Tempel. Hans Cornelissen: “We zijn blij David aan de cast te kunnen toevoegen. Toen Dook van Dijk niet geheel beschikbaar bleek, dachten we als eerst aan hem. David past naadloos in deze productie.''

'haal het doek maar op' in Theaterhotel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden