Afbeelding

Truien van basic tot trendy

Algemeen

De winter heeft zo zijn nadelen. Denk aan gladheid, winterse buien, kou, drogere huid en statische haar. Maar de winter heeft zeker ook voordelen. Gezellig voor de open haard zitten, de gezellige feestdagen die in de winter vallen en de truien mogen weer uit de kast! Wat is er nou lekkerder dan door bijvoorbeeld een warme, gebreide trui “geknuffeld” te worden wanneer het buiten guur is? Wanneer je nog niet genoeg truien hebt om de winter door te komen, dan is het tijd om eens even te gaan shoppen.

Truien zijn er in alle soorten en maten. Van de kabeltrui met col, sweatshirt en de hoodie tot de V-hals trui en de spencer. Wat dacht je van een blouse met daaroverheen een V-halstrui of spencer in combinatie met rok of broek voor naar het werk? Of een hoodie met een joggingbroek voor een avondje netflixen? Voor elke gelegenheid en voor alle weersomstandigheden een passende trui. 

Vanzelfsprekend heeft Sans-online truien van bekende kledingmerken zoals Mango, Only, Superdry, Vila, Garcia en Scotch & Soda, maar ook van de misschien wat minder bekende merken als NED, Freequent en I-coni-K. En er is volop keuze in kleuren. Truien in neutrale kleuren als zwart, bruin, ecru en grijs zijn truien waar je niet alleen deze winter, maar nog vele jaren daarna van kunt genieten. Het zijn ook de truien die makkelijk met andere kledingstukken en accessoires te combineren zijn. Truien die echt de modetrends van dit moment weergeven qua kleur, materiaal en vorm draag je mogelijk alleen dit seizoen. Wie niet elk jaar de hele kledingcollectie wil vervangen omdat het “ouderwets” is geworden, doet er goed aan enkele basics van goede kwaliteit en enkele trendy truien in de kast te hebben. Zelfs een basic wordt met de juiste accessoires modieus. Probeer het maar eens uit!

Afbeelding
Een buurtdeelkast op de Schelfhorst biedt uitkomst 27 jan, 11:08
Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 27 jan, 10:44
Afbeelding
Met het volgen van Route 68 valt Het Erasmus te ontdekken 27 jan, 07:19
Afbeelding
Actie Present met Valentijnskaarten 26 jan, 13:00
Afbeelding
Jeugd NK met liefst 330 veldrijders 26 jan, 09:10
Afbeelding
'Bij het groene mbo van Zone. college gaat 't ook echt ergens om' 26 jan, 07:21
Afbeelding
Repair Café de Hagedoorn 25 jan, 15:03
Afbeelding
Nieuwe energie dankzij Open Huis van Kaliber 25 jan, 10:16