In de ruime showroom is een breed assortiment meubels en accessoires te ontdekken.
In de ruime showroom is een breed assortiment meubels en accessoires te ontdekken.

JaRa Meubeloutlet geopend in Almelo

Algemeen

Een sfeervol ingerichte woning waar je je ook echt thuis voelt; dat willen we allemaal graag. Of je nu gaat voor klassiek sfeervol of juist modieus en trendy: JaRa Meubeloutlet in Almelo helpt graag met een mooie inrichting.

ALMELO - We leven in uitdagende tijden; door hoge inflatie en prijsstijgingen op ieder vlak is ook je woning inrichten steeds duurder geworden. Wie op zoek is naar meubels en leuke accessoires betaalt uiteraard liever niet de hoofdprijs.

Het bekende spreekwoord zegt niet voor niets: ‘goedkoop is duurkoop’. Bij JaRa Meubeloutlet zet men daarom graag in op de juiste prijs-kwaliteitsverhouding: meubels die aantrekkelijk zijn, van goede kwaliteit én met een prijskaartje waar je niet van schrikt.

JaRa Meubeloutlet is een jong bedrijf; sinds begin dit jaar waren zij gevestigd aan de Hoofdstraat in Zenderen. Een plek die van korte duur was, aangezien deze panden plaats moeten maken voor woningbouw. Na een kleine zoektocht werd een mooie winkellocatie gevonden aan de Bornsestraat 31 in Almelo. In oktober werd hier de nieuwe winkel geopend. Dankzij de bijna 700 vierkante meter winkeloppervlakte komt het uitgebreide assortiment goed tot zijn recht. Dankzij de centrale ligging en ruime parkeergelegenheid nodigt dit uit om eens lekker rond te snuffelen. De keuze voor vestiging in Almelo was ook ingegeven door het feit dat er simpelweg nog geen soortgelijke formule in de stad gevestigd was. Men laat dan ook graag zien dat de hoofdprijs betalen voor meubelen zeker niet noodzakelijk is!

Dankzij gunstige inkoop van onder meer partijen meubels en accessoires is er altijd wel iets bijzonders te vinden. Wie dus graag af en toe het decor opfrist moet zeker eens kijken op de Facebookpagina van JaRa Meubeloutlet waar men de nieuwste trends en aanbiedingen toont. Belangrijk om te benadrukken: men koopt geheel nieuwe meubels; geen tweedekansjes met gebreken dus.

Meubels uitkiezen is leuk - maar wachten op de levering is vaak een stuk minder leuk. Zeker sinds de coronaperiode zijn levertijden bij de meeste meubelzaken flink opgelopen. Het is tegenwoordig geen uitzondering meer om ruim drie maanden te moeten wachten op levering. Bij JaRa Meubeloutlet zijn de meeste banken uit voorraad leverbaar. Wie dus nu een bank koopt, kan al voor de feestdagen lekker zitten!

JaRa Meubeloutlet is gevestigd aan de Bornsestraat 31 in Almelo. Op maandag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is men geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor inspiratie en actuele aanbiedingen op de website: www.jarameubeloutlet.com of Facebook: ‘JaRa Meubeloutlet’.

Afbeelding
Challenge 15 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 16 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 17 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 20 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16
Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Eigen foto.
Familieconcert in de Waterstaatskerk 1 mrt, 15:21
Afbeelding
Open dag Trein Hobby Club Almelo 1 mrt, 12:03