Almeloër Geoffrey Niehaus heeft op Woonboulevard Almelo 1.000 euro shoptegoed gewonnen. En dat is niet zijn eerste prijs...
Almeloër Geoffrey Niehaus heeft op Woonboulevard Almelo 1.000 euro shoptegoed gewonnen. En dat is niet zijn eerste prijs... (Foto: )

Geoffrey Niehaus heuse Guus Geluk op de Woonboulevard

Geoffrey Niehaus heeft op Woonboulevard Almelo 1.000 euro shoptegoed gewonnen! Deze Guus Geluk wint wel vaker wat en vindt daarom weggeven ook belangrijk.

Almelo - Alsof sommige mensen het geluk aan hun derrière hebben hangen… Geoffrey is zo’n man.Zes jaar geleden won hij maar liefst miljoenen in het casino en onlangs werd hij de gelukkige winnaar van de online winactie van Woonboulevard Almelo.

Klapper

Op facebook Woonboulevard Almelo worden elke week, middels de winkelvlog en overige ludieke acties, meerdere prijzen verloot. Zo kon je afgelopen maand bij Gamma ‘je uitgegeven bedrag’ terugwinnen en werd er via iPhone Repair Twente een nieuwe iPad online verloot. Prachtige prijzen. De klapper was 1.000 euro shoptegoed, die je mocht besteden in de winkels op Woonboulevard Almelo.

Almeloër

Via een automatische loting kwam de naam Geoffrey Niehaus naar boven. Geoffrey zag het op de facebookpagina van Woonboulevard Almelo, gaf het bericht een like en deelde het. “Ik deed voor de gein mee en volg Woonboulevard Almelo op sociale media omdat ik er geregeld wat koop. Zelf ben ik een echte pro-Almeloër, geboren en getogen. En daarom koop ik mijn spullen ook graag in mijn eigen geboorteplaats. Vandaar dat je mij vaak bij de Leen Bakker, Gamma, Praxis of Boxxer XXL op Woonboulevard Almelo ziet. Toen ik deze prijs won dacht ik wel meteen dat ik hier anderen blij mee kon maken. Eigenlijk is alleen de Sonor Playbar van Kamera Express iets wat ik voor mezelf heb aangeschaft. Maar bijvoorbeeld de matras van Woon & Slaap, het kinderbureautje van JYSK en het koffieapparaat van Boxxer XXL zijn niet voor mezelf. Daar heb ik leuke bestemmingen voor in gedachten.’’

Luxe

Bij een ontmoeting op Woonboulevard Almelo zie je een normale man, in een normale blokjesblouse. En ook al heeft Geoffrey Niehaus dus miljoenen in totaal gewonnen, zelf is hij wars van extreme luxe. Hij is groter gaan wonen, maar ook dat draait hij het liefst weer terug wanneer de kinderen uit huis zijn.
Wel geeft hij aan dat je met geld ‘tijd’ kunt kopen. ‘’Werken hoeft niet meer, dus je kunt je kinderen echt zien opgroeien en begeleiden in sportactiviteiten. Ik heb dus nu volop tijd om mijn gewonnen 1.000 euro shoptegoed goed te besteden. Verder volg ik alle ontwikkelingen van Woonboulevard Almelo naar Lifestyle Boulevard op de voet. En ik snap dat dit uiteraard altijd langer duurt dan men wil. Zeker nu in coronatijden. Maar als pro-Almeloër vind ik het een prachtige ontwikkeling voor Almelo en omstreken.”

'Volop tijd om mijn shopte-goed goed
te besteden'

door Juliette Vrijhoeven

Doe mee en win prijzen

Doe jij mee met de volgende winactie van Woonboulevard Almelo?
Volg en wordt Facebookvriend van Woonboulevard Almelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden