<p>Frieda Eisen geeft trainingen mindfulness.</p>

Frieda Eisen geeft trainingen mindfulness.

(

Foto:

)

Frieda Eisen geeft mindfulnesstrainingen

Frieda Eisen begint met een nieuwe serie trainingen mindfulness. In Gezondheidscentrum de Klokkenbelt zijn vier kennismakingsavonden.

Almelo - Sinds 2015 geeft Frieda Eisen met haar bedrijf Focus Insight (www.focusinsight.nl) zowel individueel als in groepen trainingen mindfulness. Ook is ze als trainer verbonden aan de Volksuniversiteit Hengelo.
Maak kennis met mindfulness, zegt Frieda Eisen. "We leven momenteel in spannende en onzekere tijden; dit brengt met zich mee dat je mogelijk angst en onrust ervaart. Je maakt je zorgen om je eigen gezondheid of die van je dierbaren, misschien is er financiële stress of je voelt onrust door alle informatie die er op ons afkomt. In deze moeilijke periode is het hard nodig om goed voor jezelf te (blijven) zorgen, zowel fysiek als mentaal. Een mindfulnesstraining kan je hierbij ondersteunen, zeker nú, en we mogen deze weer fysiek aanbieden in een veilige omgeving, waarbij we de richtlijnen van het RIVM aanhouden.''

De eerdere deelnemers reageren positief. Eisen somt de reacties op: ‘’Met mindfulness leerde ik makkelijker om te gaan met die momenten wanneer het niet gaat zoals je wilt. - Ik geniet nu meer van kleine dingen - Deze training is voor iedereen leerzaam, een aanrader." De trainingen starten eind september starten en duren acht weken. "Ervaar zelf wat mindfulness voor jou kan betekenen en kom naar een gratis kennismakingsavond op 9, 14, 16 of 21 september'', aldus Eisen. Opgave via: info@focusinsight.nl of 06-42417436.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden