<p>De aquasporten kunnen weer in zwebad Het Sportpark. (Foto: Erik Karst)</p>

De aquasporten kunnen weer in zwebad Het Sportpark. (Foto: Erik Karst)

(Foto: Erik Karst Fotografiewww.erikfotografie.nl)

Aquasporten nu weer mogelijk bij Het Sportpark

De lessen aquasport zijn weer begonnen bij Zwembad Het Sportpark Almelo. Vanwege de coronasituatie hebben deze lessen een half jaar stilgelegen. Daarnaast is er volop gelegenheid tot recreatief en sportief zwemmen in het binnenbad.

Almelo - Bezoekers moeten nog wel rekening houden met enkele coronaregels, maar de lessen aquasport zijn weer begonnen. Zwembad Het Sportpark biedt drie soorten lessen aan, op diverse tijdstippen in de week. Aqua Fit bestaat uit diverse bewegingsvormen in het half diepe, warme bad. Ook mensen die niet of minder zwemvaardig zijn kunnen hieraan meedoen. Aqua Jogging is een geschikte activiteit om de conditie te verbeteren. Door het dragen van een wetbelt hebben deelnemers meer weerstand van het water. Deze les wordt gegeven in het diepe wedstrijdbad. "Behoefte aan een intensieve training in het zwembad met muziek? Dan is Aqua Workout een geschikte activiteit'', aldus Yvonne Versteeg, manager Zwemzaken Sportbedrijf Almelo.

Deelname aan een aquasportles kost 5,20 euro per keer en 41,80 euro voor tien lessen. Er kunnen per les maximaal twintig deelnemers meedoen. Gratis banen zwemmen voor en/of na de les is mogelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden