Aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal is Bos Bedden gevestigd. Zij hebben de grootste Tempur studio waar iedereen het Tempur-assortiment zelf kan ervaren.
Aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal is Bos Bedden gevestigd. Zij hebben de grootste Tempur studio waar iedereen het Tempur-assortiment zelf kan ervaren.

Bos Bedden Nijverdal heeft de grootste Tempur studio

Algemeen

Bos Bedden Nijverdal heeft haar assortiment verder uitgebreid. Sinds enkele weken staat de grootste Tempur studio opgesteld bij Bos Bedden Nijverdal en Nieuwleusen. In beide filialen van de bekendste onafhankelijke bedden speciaalzaak van Noord-Oost Nederland staat nu het volledige assortiment van Tempur in de nieuwe Shop beleving.

NIJVERDAL - Met maar liefst acht bed/boxspring opstellingen van Tempur is nu het complete Tempur assortiment te ervaren bij Bos Bedden Nijverdal. “En daar zijn we best trots op. Op deze manier kunnen wij al onze klanten uitstekend adviseren”, zo laten ze weten. Aanvullend is ook de gehele lijn Tempur hoofdkussens te testen. Van oudsher is er al een intensieve samenwerking tussen Bos Bedden en Tempur. “Dat we nu de Tempur collectie helemaal actueel hebben is van groot belang voor ons als slaapspecialist. Dat willen wij graag laten zien en iedereen is ook dan van harte uitgenodigd om aan te komen en dit geheel vrijblijvend te zien en te ervaren.” Goed om te weten is dat er nu maar liefs 25 procent korting is op bijna het hele assortiment van Tempur. Eenieder is van harte welkom aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal. Liever op afspraak? Neem contact op via 0548-740030 of nijverdal@bosbedden.nl.

Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 19 uur geleden
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 23 uur geleden
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01
De Stolpersteine worden gepoetst.
Stolpersteine gepoetst 30 apr, 08:32
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 30 apr, 08:00
Brian de Keersmaecker in actie tegen PEC Zwolle. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles gaat onderuit op bezoek bij PEC Zwolle 29 apr, 17:49