<p>Maak een prachtige foto en win mooie prijzen. (foto: Rikkert Harink)</p>

Maak een prachtige foto en win mooie prijzen. (foto: Rikkert Harink)

(Foto: )

Almelo Promotie en gemeentezoeken mooiste foto van Almelo

door Almelo Promotie

Altijd al je foto op een ansichtkaart willen zien? En ben jij een amateurfotograaf die soms uren in het gras ligt om die ene perfecte foto te maken? Dan dagen Almelo Promotie en gemeente Almelo je uit om mee te doen aan een fotowedstrijd.

Almelo - Je kunt insturen voor vier thema’s: groen, water, techniek en talent. Meedoen kan van 7 september tot en met 1 november. Gedurende acht weken kun je foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@almelo.nl onder vermelding van het thema.

Eigen invulling

Als fotograaf mag je een geheel eigen invulling geven aan een thema. Alle ingezonden foto’s kunnen, natuurlijk met vermelding van jouw naam, worden gebruikt voor de website, folders en sociale media kanalen van Almelo Promotie en de gemeente.

Jury kiest de mooiste foto’s

De ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Uit in Almelo. Het publiek mag een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete foto. Uit de populairste foto’s kiest de jury, die bestaat uit burgemeester Arjen Gerritsen, beroepsfotograaf Rikkert Harink, Marianne van de Steeg van Almelo Promotie en Studio 15, de winnende foto.

Op 11 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze fotograaf ontvangt een leuke en toepasselijke prijs. Per categorie kiest de jury ook een winnaar. Deze fotografen krijgen een setje ansichtkaarten.

Toestemming voor publicatie

Bij het insturen geeft de fotograaf toestemming dat de foto(‘s) worden gebruikt op communicatiedoeleinden van Almelo Promotie en de gemeente. Op de foto mag geen beeldmerk of logo staan en personen die herkenbaar in beeld zijn moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Van de allermooiste foto’s worden ansichtkaarten gemaakt die worden verkocht in de winkel van Almelo Promotie aan de Grotestraat 118.

Meer informatie

Meer informatie over de fotowedstrijd en de spelregels:

www.almelo.nl/fotowedstrijd

Fotowedstrijd: doe mee voor vier thema's

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden