Laat dierbare herinneringen niet verloren gaan!
Laat dierbare herinneringen niet verloren gaan! Foto: Trigger

Inleverdag oud beeldmateriaal bij ANWB Almelo

zaterdag 28 januari 2023 10:00 t/m 16:00

Oud beeldmateriaal; videobandjes, 8mm films, dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums. Wie heeft het niet in de kast liggen. Herinneringen aan lang geleden liggen vaak te verstoffen in de kast en kunnen vaak niet meer afgespeeld worden door gebrek aan apparatuur. Zonde natuurlijk!

ANWB Almelo speelt hierop in een organiseert, in samenwerking met het digitaliseerbedrijf Trigger, een “inleverdag oud beeldmateriaal”. Deze vindt op zaterdag 28 januari  plaats.  U kunt op die dag uw oude beeldmateriaal meenemen naar de winkel en bij de adviseur van Trigger advies en een vrijblijvende prijsopgave krijgen om het dierbare materiaal te laten digitaliseren.

Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan! Kijk voor het inplannen van een afspraak en meer informatie op www.trigger.nl/anwb