De SPYRIT Europese Kampioensgordel
De SPYRIT Europese Kampioensgordel Foto: Eigen foto

Europese Kampioenschappen Kickboksen in Almelo 2023

zaterdag 28 januari 2023 18:00 tot 22:00

Europese Kampioenschappen Kickboksen in Almelo 2023

De eerste Europese Kampioenschappen Kickboksen vindt plaats onder de naam Fairtex SPYRIT Kickboxing Championships EURO 2023 op 28 januari 2023 in het Topsportcentrum IISPA in Almelo. We verwachten hier de beste atleten uit heel Europa van 18 jaar en ouder, die om de hoogste Europese eer in het kickboksen zullen strijden, de Europese titel. Deze topprestatie wordt met een prachtige gouden kampioensgordel bekroond. 

Dit toernooi is in opzet en omvang uniek in Europa. Almelo heeft dan ook de primeur. In vijf aparte gewichtsklassen voor heren en dames strijden vier atleten om de Europese titel. Het toernooi zal uiteindelijk tien Europese kampioenen opleveren. 

Uitgebreide informatie vindt men op de website: www.spyritkc.eu