Toafelproat met Heracles

maandag 28 november 2022 14:00 tot 16:00

Toafelproat met Heracles.

Toafelproat is een maandelijkse bijeenkomst van de OVA in samenwerking met Heracles Almelo en Huis van Katoen en NU. Deze maand vindt de bijeenkomst plaats op 28 november, van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur, in het stadion van Heracles Almelo. 

Thema dat centraal staat bij deze bijeenkomst is een Kijkje in de Keuken bij de selectie van Heracles Almelo, verzorgd door videoanalist van de selectie; Leen de Boer. Leen is sinds afgelopen zomer verbonden aan Heracles Almelo. Naast zijn werkzaamheden bij Heracles is Leen ook nog actief bij de KNVB en is hij trainer bij Sparta Nijkerk. Leen analyseert de tegenstanders en de eigen selectie van A tot Z. Hij kan, aan de hand van beelden, precies vertellen over de kwaliteiten van Heracles Almelo dit seizoen. Welke keuzes worden gemaakt en waarom? 

“Toafelproat”, is bedoeld voor senioren van 60 jaar en ouder uit Almelo en omgeving. De belangrijkste gespreksonderwerpen zijn de wedstrijden van de afgelopen maand en de verwachtingen voor de komende maand. En dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee, dit keer aangeboden door Heracles. Toafelproat bestaat vanaf 2019 en ontleent haar succes aan een mooie mix van gezelligheid en ongedwongenheid. Er is in de afgelopen jaren een groep vaste bezoekers van supporters en oud-spelers van Heracles ontstaan. Daarnaast komen er regelmatig incidenteel supporters en oud-spelers meepraten. Daar kunt u met uw bezoek aan de bijeenkomst bij horen. De sfeer in de bijeenkomsten is informeel en positief. Iedereen praat mee vanuit eigen ervaring of luistert naar de gesprekken en leuke anekdotes uit de kleedkamer en van het veld.

De club heeft de organisatie Ouderenvereniging Almelo (OVA) uitgenodigd Toafelproat deze keer in haar stadion te houden. De uitnodiging is door OVA in dank aanvaard.  ouderenbonden 

Leden en niet leden van de ouderenbonden, met Hart voor Heracles, worden vanaf 13.50 uur verwacht bij de hoofdingang van het stadion. Heracles Almelo en OVA heten U van harte welkom.