Badkamervoordeelshop.nl Almelo heeft de nieuwste trends in huis.
Badkamervoordeelshop.nl Almelo heeft de nieuwste trends in huis.

Dé trends van 2024 in badkamerdesign

Zakelijk

Badkamervoordeelshop.nl Almelo laat dé trends in badkamerdesign zien. Er zijn vijf trends.

Almelo - Het nieuwe jaar brengt nieuwe mogelijkheden en natuurlijk ook weer nieuwe trends in badkamerdesign. Dit jaar zien we dat functionaliteit en uitstraling hand in hand gaan.
Of je nu van plan bent je badkamer te renoveren of gewoon wat inspiratie zoekt, deze badkamertrends voor 2024 zullen je helpen een ruimte te creëren die zowel praktisch als binnen de nieuwste trends past.
Badkamervoordeelshop.nl Almelo heeft deze trends in store!


Trend 1: Slimme technologieën voor extra gemak

De integratie van slimme technologieën in de badkamer wordt steeds gebruikelijker. Van slimme douchesystemen met programmeerbare functies tot spiegels met ingebouwde verlichting en touchscreen-bediening, technologie speelt een steeds grotere rol in het creëren van een modern en functioneel badkamerontwerp.

Trend 2: Natuurlijke elemen-
ten

Het brengen van de natuur naar binnen is een trend die zich voortzet in 2024, de Japandi stijl is een goed voorbeeld daarvan.
Natuurlijke materialen zoals hout, steen en marmer worden veel gebruikt in het interieur en ook in het badkamerdesign, waardoor een rustgevende en organische sfeer ontstaat.
Denk aan houten badkamermeubels, marmeren wastafelbladen en steenachtige tegelvloeren. Onze complete badkamer Nature past binnen deze trend.

Trend 3: Minimalistisch design

Minimalistische ontwerpen blijven populair vanwege hun tijdloze uitstraling en ruimtebesparende eigenschappen. Strakke lijnen, eenvoudige kleurenpaletten en verborgen opbergruimte zijn kenmerkend voor minimalistische badkamers in 2024.
Dit creëert een gevoel van ruimte en rust in de badkamer. Onze complete badkamers Black en Comfort 2.0 zijn hier goede voorbeelden van.

Trend 4: Het creëren van een wellness ervaring

Steeds meer mensen willen van hun badkamer een toevluchtsoord maken waar ze kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een drukke dag. Elementen zoals inloopdouches met regendouchekoppen, vrijstaande badkuipen, en luxe spa-accessoires zoals geurkaarsen en badzout dragen bij aan het creëren van een spa-achtige ervaring in huis.

Trend 5: Tegels die een statement maken

Tegels worden steeds meer gebruikt als een manier om persoonlijkheid toe te voegen aan de badkamer. Grote, opvallende of juist kleine tegels in gedurfde kleuren en patronen worden gebruikt om accentmuren te creëren en visuele interesse toe te voegen aan de ruimte.
Dit voegt een vleugje speelsheid en creativiteit toe aan het badkamerontwerp. Denk bijvoorbeeld aan onze complete badkamer ‘Trend 2.0’.

Combinatie met functionaliteit
Kortom, de badkamertrends voor 2024 combineren functionaliteit met stijl, waarbij duurzaamheid, slimme technologieën, natuurlijke elementen, minimalisme, spa-achtige ervaringen en statement tegels centraal staan.
Bekijk eens het aanbod complete badkamers, of haal inspiratie op bij badkamers die Badkamervoordeelshop.nl Almelo bij klanten hebben geplaatst.


Badkamervoordeelshop.nl Almelo biedt kwaliteitsbadkamers tegen scherpe prijzen

Van een moderne wastafel, luxe inloopdouche en trendy tegel tot aan een complete badkamer: het vakkundige team geeft deskundig advies, levert snel en biedt topkwaliteit voor een voordelige prijs. Of je nu op zoek bent naar een klein onderdeel, nieuw sanitair of een complete badkamer: Badkamervoordeelshop heeft het!
In de showroom op Woonboulevard Almelo zijn diverse accessoires en onderdelen te vinden, staan de verschillende complete badkamers opgesteld en is een groot tegelplein te vinden. Laat je inspireren en kom langs!

Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 11 uur geleden
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30