Fotoreportage 14 februari / Telgenborch 
ALMELO

boeken-uitdeel-plan van Kepa. Alle leerlingen en leerkrachten van groep 5 en 6 krijgen het “Geef een boek cadeau” Mees Kees. Groepen 7 en 8 krijgen het Miljonairskind. Er zijn twee verschillende titels hiervan besteld en dat wordt gehusseld in de klas zodat leerlingen onderling kunnen ruilen. De auteur en illustrator Mirjam Oldenhave en Rick de Haas komen workshops geven voor de groepen 5 en 6.
Fotoreportage 14 februari / Telgenborch ALMELO boeken-uitdeel-plan van Kepa. Alle leerlingen en leerkrachten van groep 5 en 6 krijgen het “Geef een boek cadeau” Mees Kees. Groepen 7 en 8 krijgen het Miljonairskind. Er zijn twee verschillende titels hiervan besteld en dat wordt gehusseld in de klas zodat leerlingen onderling kunnen ruilen. De auteur en illustrator Mirjam Oldenhave en Rick de Haas komen workshops geven voor de groepen 5 en 6. Foto: Lenneke Lingmont

KEPA deelt gratis boeken uit

Onderwijs

Almelo - Op basisschool de Telgenborch reikte wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis op Valentijnsdag de eerste gratis boeken uit aan de leerlingen. Het Kunst Educatie Platform Almelo (KEPA) biedt alle Almelose basisschoolleerlingen deze maand een gratis boek aan. Kinderboekenauteur Mirjam Oldenhave en illustrator Rick de Haas van onder meer de Mees Kees-serie waren te gast bij de Telgenborch. De boeken werden gesigneerd en tijdens een volgens de kenners ‘super interessante’ workshop vuurden de kinderen vol passie hun vragen af op de auteur, de illustrator én de wethouder. (Foto: Lenneke Lingmont)

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 5 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05