Afbeelding

Welke must-haves heb je nodig voor een tuinfeest?

Algemeen

Heb je een feestje op de planning en wordt er goed weer verwacht? Organiseer dan een tuinfeest. In de tuin heb je vaak net wat meer ruimte én loop je minder risico op beschadigde meubels. Lees hieronder welke must-haves je moet huren of aanschaffen om het tuinfeest compleet te maken.

Tafels en stoelen

Voldoende tafels en stoelen zijn een must als je je feest wilt laten slagen. Kies eventueel voor statafels als je te weinig ruimte hebt om al je gasten te laten zitten. Vergeet daarnaast niet om een tafel vrij te houden voor hapjes, cadeautjes en een geluidsinstallatie. Stoelen en tafels hoef je overigens niet per se te kopen, maar kun je ook lenen of huren.

Partytent

Een partytent biedt overdag schaduw, ’s avonds beschutting. Ook bij een regenbuitje zit je onder de partytent droog. Wel zo fijn als je wilt voorkomen dat je tuinfeest in het water valt. Partytenten kopen bij Heuts kan in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Een partytent van 3 bij 3 past goed in de meeste tuinen.

Wireless speakers

Een tuinfeest is pas echt een feestje als er goede muziek wordt gedraaid. Met wireless speakers zit je niet vast aan draden en stopcontacten. Je kunt de speakers bovendien makkelijk bedienen met je smartphone of tablet. Van deze investering heb je gegarandeerd lang plezier. Houd wel rekening met je buren en zet het volume niet té hard.

Verlichting

Gaat je feestje tot in de late uurtjes door? Zorg dan voor voldoende (feest)verlichting. Zo weet je zeker dat je je gasten kunt blijven zien en dat je tuin er sfeervol uit ziet. Vergeet niet om eventuele paadjes en gevaarlijke plekken goed te verlichten.

Koelboxen

Tijdens een gezellig feestje wil je liever niet constant naar de koelkast moeten lopen. Zorg daarom voor een aantal koelboxen waar je bier, frisdrank en een aantal hapjes in bewaart. Zo heb je altijd een koud drankje bij de hand zonder dat je je gesprek hoeft te onderbreken (of je gasten zichzelf moeten bedienen).

Buitenspeelgoed

Als er kinderen op het tuinfeest komen is het een aanrader om voor voldoende buitenspeelgoed te zorgen. Terwijl de kids springen op een springkussen of een duik nemen in het zwembad, hebben de ouders tijd om echt even te genieten van het feest. Bij Heuts koop je opblaasbare zwembaden én allerlei andere benodigdheden voor je tuinfeest. Wij wensen je alvast veel plezier!

Deze redactionele bijdrage valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 37 minuten geleden
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn gisteren
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01