Esther Schroder (links) en Nicole Haverkort (mede-eigenaar Keurslagerij Kenkhuis). Graag tot ziens in Vriezenveen aan het Westeinde 13.
Esther Schroder (links) en Nicole Haverkort (mede-eigenaar Keurslagerij Kenkhuis). Graag tot ziens in Vriezenveen aan het Westeinde 13.

Goud voor rookworst

Algemeen

REGIO - Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Kenkhuis zeggen dat ze het predicaat goud hebben gekregen! Elk jaar weer steekt Keurslager Kenkhuis veel tijd in het perfectioneren van de worst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. ‘We maken fijne en grove rookworst en ook runderrookworst,’ vertelt Ewald Haverkort van Keurslager Kenkhuis. Elk jaar gaat Keurslager Kenkhuis voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. Het selecteren van het juiste vlees, de verhouding van kruiden, het roken in een daarvoor speciale kast ect. ‘Graag nodigen wij ook de mensen uit Almelo uit om onze rookworst te proeven, nu Keurslagerij Otten gesloten is. ‘Een vertrouwd gezicht van Keurslagerij Otten, Esther, sinds 1 oktober werkzaam bij Keurslagerij Kenkhuis, laat u samen met ons team graag kennis maken met onze rookworst en meerdere van onze eigengemaakte ambachtelijke producten en maaltijden,’ aldus Nicole Haverkort van Keurslagerij Kenkhuis. Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 7 t/m 12 oktober de tweede rookworst gratis!

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 4 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 9 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 10 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31