De medewerkers van Jumper XL op de Woonboulevard Almelo staan klaar om klanten te ontvangen.,
De medewerkers van Jumper XL op de Woonboulevard Almelo staan klaar om klanten te ontvangen.,

Hond door de wasstraat bij Jumper XL

Algemeen

Goed nieuws voor dierenliefhebbers: Jumper XL heeft haar mega dierenspeciaalzaak op Woonboulevard Almelo geopend. Dierenwinkels vallen onder essentiële winkels, dus de opening kon tijdens de lockdown in gepaste vorm doorgaan.

Almelo - Jumper XL Almelo is niet zo maar een dierenspeciaalzaak, maar de grootste van Twente en omstreken. In de rechtervleugel van Woonboulevard Almelo (nabij Monkey Town) vind je, in een pand van 1.300 vierkante meter, alles op het gebied van diervoeding en verzorging. Ook verkoopt deze speciaalzaak knaagdieren, vis en vogels.

De nieuwe winkel aan de Woonboulevard 42 is een belevenis voor alle dierenliefhebbers, want alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren. Ook is er een zeer ruime honden-, katten-, knaagdier-, vogel- en visafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden.

Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers, op gepaste afstand, u graag te woord betreffende al uw (huis)dier gerelateerde vragen. En wist u dat er een ware hondenwasstraat aanwezig is? Hier kan iedere hond weer fris en fruitig opgepoetst worden. Dat is geen overbodig luxe met dit weer.

Jumper is geen onbekende in Almelo en omgeving, de vorige locatie van de winkel blijft dan ook nog een tijdje geopend aan de Bornsestraat 91-93. Deze winkel zal onder meer een uitgebreide outletafdeling krijgen.

Jumper XL Almelo biedt top kwaliteit tegen een lage prijs. Jumper heeft al ruim zeventig winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden en is hiermee dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; grote winkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak. Jumper staat voor topkwaliteit tegen een lage prijs.

Kijk voor openingstijden op www.woonboulevardalmelo.nl/winkelaanbod of www.jumper.nl. Op de website van Jumper staan ook altijd leuke acties. Deze maand is dat ‘huisdier van de maand’. Upload de leukste foto van uw huisdier op de Facebookpagina van Jumper Almelo en maak elke maand kans op de titel ‘huisdier van de maand’ en win een goodiebag inclusief waardebon.

Om de opening te vieren en toch alle veiligheid rondom de coronamaatregelen te kunnen garanderen is het openingsfeest verspreid over de eerst komende dagen. Zo kunnen bezoekers gedurende alle dagen rekenen op super scherpe acties en leuke activiteiten voor mens en dier.

door Juliette Vrijhoeven

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 18 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 23 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud gisteren
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31