Dit jaar zijn er extra ETC-gamedagen voor de basisschooljeugd in het FUN-IE-FIT.
Dit jaar zijn er extra ETC-gamedagen voor de basisschooljeugd in het FUN-IE-FIT.

Extra ETC-gamedagen kinderen in vakantie

Algemeen

Gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente zet de zomervakantie extra vaak de deuren open voor de basisschooljeugd. Er gelden wel regels en aanmelden is verplicht.

door ETC-gamedagen

Almelo - De ETC-gamedagen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van de basisscholen uit Almelo en omliggende gemeenten. Ze kunnen dankzij de financiële inbreng van Enrichment Technology (ETC) voor 1 euro gamen in de vakanties. Normaal zijn er ETC-gamedagen in twee weken van de zomervakantie, dit keer kunnen de gameliefhebbers in drie weken op de dinsdag- en donderdagmiddag in het FUN-IE-FIT terecht.

Tijdens de gamedagen worden alle beschikbare populaire games aangeboden op spelcomputers en speelvelden. Van Minecraft en Just Dance tot Fifa.

Ofschoon voor kinderen alle beperkende maatregelen zijn opgeheven, hanteert De Klup Twente toch een aantal veiligheidsvoorschriften. De instelling blijft op haar hoede temeer het FUN-IE-FIT ook gebruikt wordt door mensen met een beperking en ouderen. Tijdens de ETC gamedagen worden deze zomervakantie daarom maximaal achttien kinderen per middag toegelaten. Ouders mogen niet naar binnen. Wachten op het terrein ervoor kan ook niet met het oog op de afstand. Verder gelden de bekende gezondheidsvoorwaarden.

Voor de zomervakantie moeten kinderen van tevoren aangemeld moeten worden via de facebookpagina funiefitcentrum, zodat ze een gegarandeerde plek hebben. In het gamecentrum wordt extra schoongemaakt en kinderen moeten de handen desinfecteren bij binnenkomst.

De ETC-gamedagen zijn in de zomervakantie op dinsdag 7 en donderdag 9 juli, dinsdag 14 en donderdag 16 juli en op dinsdag 11 en donderdag 13 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. De kosten zijn 1 euro, inclusief drinken.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de facebookpagina funiefitcentrum. Bellen kan ook op donderdagen: 06-16924390.

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 14 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 15 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31