De Slingerbeurs Almelo wordt op 19 april gehouden.
De Slingerbeurs Almelo wordt op 19 april gehouden.

De Slingerbeurs zoekt deelnemers

Algemeen

Geeft jouw bedrijf of stichting zich ook op voor De Slingerbeurs Almelo? De Slingerbeurs wordt gehouden op 19 april in het ROC-gebouw aan de Wierdensestraat.

Almelo - De Slingerbeurs is een beurs waarbij het Almelose bedrijfsleven materialen, kennis of helpende handjes (aanbod bepaalt het bedrijf zelf) aanbiedt aan het verenigingsleven in Almelo. Het bedrijf bepaalt zelf hoeveel het aan welke stichting of vereniging aanbiedt. Dit kan dus gedurende de beurs één match zijn maar ook meerdere. Het bedrijf kan zelf (op de 2 uur durende beurs) aanwezig zijn of haar aanbod aanbieden via ‘Het Aanbod Prikbord’. Bedrijven laten op deze manier hun maatschappelijk verantwoordelijke betrokkenheid in de stad Almelo blijken. En stichtingen of verenigingen kunnen op deze dag benodigde materialen, helpende handjes of kennis vragen. Opgave kan via info@deslingeralmelo.nl.

Dus heb je als vereniging, club of instelling een vraag zoals hulp bij een klus, een leuke workshop of uitje voor je vrijwilligers, een vraag op het gebied van ICT, subsidies of social media en wil je als bedrijf iets waardevols doen voor het Almelose verenigingsleven? Bijvoorbeeld het delen van kennis of kunde, een mooie klus voor je medewerkers of het doneren van materialen, geef je dan nu op voor de beurs van 2024.

Een aantal bedrijven en verenigingen heeft zich al gemeld voor de komende beurs zoals Timberland, Brandweer Twente, Regiobank, De Klup, Almelo Events en de Almeloopers. Veel van deze bedrijven hebben ook afgelopen jaar waardevolle matches tot stand laten komen.

Zo ook Timberland, waarbij met enthousiaste mankracht de handen flink uit de mouwen is gestoken om het terrein van de Gravenruiters op te knappen. En tussen de middag volgde een uitgebreide lunch van Ontplooj Catering. En Fusion Plaza heeft zich het afgelopen jaar als Funding Partner aan de Slinger verbonden en voor veel stichtingen of verenigingen heerlijke hapjes verzorgd of workshops gegeven. Zo ook tijdens het Kinderboekenfeest in Bibliotheek Almelo. Tijdens dit evenement hebben zij veel kinderen en ouders verblijd met diverse heerlijke Aziatische hapjes en ijskoude slush puppies. En wat was de bijeenkomst ‘Veilig (internet) Bankieren’ door Rabobank Noord en West Twente een mooie Slingermatch! Veel Klupdeelnemers, mantelzorgers en vrijwilligers waren afgekomen op deze bijeenkomst. Mobiele adviseurs Erna Oudehinken en Jeannet van der Aa vertelden over waar je op moet letten met het openen van mails met linkjes, wat te doen als je een neptelefoontje krijgt van zogenaamde bankmedewerkers en hoe te reageren als je gevraagd wordt je pincode te geven. Het leuke was dat er ook vanuit het publiek volop voorbeelden en tips kwamen, hoe je te beschermen tegen al deze vormen van fraude. Dit zijn slechts drie voorbeelden van mooie matches die tot stand komen op De Slingerbeurs. Wil je informatie of je opgeven? Mail dan naar info@deslingerbeursalmelo.nl.

JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 12 uur geleden
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01