Her Repair Café in vol bedrijf.
Her Repair Café in vol bedrijf. Foto:

Kerstmarkt en andere activiteiten in Noaberhoes

Algemeen

Niet voor niets ontvingen de vrijwilligers van het Noaberhoes de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2023. Het Noaberhoes is inmiddels een belangrijke bindende factor in het Windmolenbroek, waar mensen zich welkom voelen, zo meldt Siny Pots.

Almelo - In december staan er weer diverse activiteiten op het programma in het Noaberhoes. Vrijdag 8 december staan de vrijwilligers van Repair Café Windmolenbroek van 12.30 tot 15.30 uur weer paraat om allerhande reparaties te verrichten. “Voor de reparatie geeft u een vrije gift voor het Noaberhoes’’, aldus Siny Pots. 

Vrijdag 15 december wordt er in samenwerking met de winkeliers een grote kerstmarkt gehouden van 19.00 tot 22.00 uur. ‘’Het winkelcentrum aan de Gors wordt dan omgetoverd tot een prachtige kerstmarkt met allerlei kramen met cadeaus, eten en drinken en nog veel meer. Ook zal de kerstman deze kerstmarkt bezoeken en cadeautjes uitdelen. Wilt u even lekker warm zitten en een kop koffie drinken, dan bent u die avond welkom in het Noaberhoes.’’ Vrijdag 22 december staat weer in het teken van repareren. Van 12.30 tot 15.30 uur zijn de reparateurs weer actief om kapotte spullen te maken. Zaterdag 30 december is het kniepertjesdag. Pots: “Eén van de vrijwilligers gaat kniepertjes bakken voor de gasten. Dus, kom gezellig een bakkie doen en proef de verse kniepertjes.’’ Oudejaarsdag is het oliebollendag. ‘’Het Noaberhoes is dan geopend voor een kop koffie of thee met een oliebol. Wilt u oliebollen bestellen, informeer dan bij het Noaberhoes.’’

Afbeelding
Amerikanen Case en Griffin live in Stadslab 7 minuten geleden
Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 23 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55