Afbeelding
Foto:

Drukte en gezelligheid

Algemeen

De klok is weer een uur verzet, de dagen worden weer korter en de straatlantaarns in Almelo en omstreken gaan weer wat eerder aan. We gaan een gezellige periode van het jaar tegemoet als je het mij vraagt. Een periode die ook vaak druk is; een eindejaarssprint maken op je werk en een volle privé-agenda met vrienden en familie.

Samen met Jessica, Carolien en Robine ben ik ook begonnen aan die eindsprint. Op kantoor zorgen de dames ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat ik op pad kan naar jullie. Naar mensen die voor de ‘feestdagenmaand’ hun huis nog willen verkopen, het huis nog willen laten taxeren na een voltooide verbouwing of een andere reden hebben waar ze een makelaar voor nodig hebben. Samen met mijn team managen we dit door onze tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Daarbij maken we ook regelmatig gebruik van technologische hulpmiddelen, dat doe ik zelf namelijk ook. Ik kom daar later nog even bij je op terug.

‘Je raad het al, we gaan dit inzetten voor alle huizenzoekers in en rondom Almelo!’

In een van mijn eerdere columns schreef ik al over die technische snufjes en dat mijn interesses daar enorm liggen. Afgelopen maand las ik over WhatsApp kanalen; een grote nieuwe ontwikkeling binnen Whatsapp. WhatsApp is trouwens ook het meest gebruikte social media platform in Nederland. En ik zou Bob niet zijn, als ik met een nieuwe ontwikkeling van zo’n groot social media platform niets zou doen. Een WhatsApp kanaal is een soort groepsapp waarin enkel de beheerder berichten kan plaatsen. Deelnemers kunnen niet reageren of alleen via een emoticon. Je raad het al, we gaan dit inzetten voor alle huizenzoekers in en rondom Almelo! Binnenkort lanceren wij het kanaal Thoma Post Makelaars Almelo. Telkens als wij nieuwe woningen in verkoop nemen, gaan wij dat direct delen via ons WhatsApp kanaal. Zodat we jou in deze drukke én gezellige periode van het jaar, nog makkelijker en sneller op de hoogte kunnen brengen van ons nieuwe aanbod dan nu. Natuurlijk laat ik het je weten wanneer ons kanaal er is, via een nieuwe column of sociale media.

Voordat ik deze column echt afsluit; ik begon mijn verhaal over het maken van een eindsprint. Om ervoor te zorgen dat ik mij kan bezighouden met mijn klanten, zet ik zo nu en dan weleens een technische hulptool in voor andere zaken. Bijvoorbeeld voor deze column, deze heb ik namelijk hoofdzakelijk laten schrijven door AI. Wat mij betreft een van de meest interessante technische ontwikkelingen van afgelopen jaar. In mijn volgende column, mijn afscheidscolumn, kijk ik terug op afgelopen jaar. Die laatste zal ik weer echt zelf gaan schrijven, dat beloof ik.

Bob Sanders
Thoma Post Makelaars Almelo

almelo@thomapost.nl

thomapost.nl

Column Bob Sanders

Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 5 uur geleden
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30