Leen Bakker Almelo geeft tips voor de tuin.
Leen Bakker Almelo geeft tips voor de tuin. Foto:

Leen Bakker geeft tips voor de tuin

Algemeen

Heb je een grote tuin, wil je een leuk klein extra zitje creëren, heb je een balkon, een serre of juist een klein tuintje? Met de tuinafdeling van Leen Bakker Almelo kun je alle kanten op! Kies een paar mooie loungestoelen uit of creëer je eigen loungebank. Welke stijl past het beste bij jou?

Almelo - Leen Bakker Almelo geeft tips voor iedere tuin om die nog mooier te maken. En ook voor op het balkon of in de serre heeft Leen Bakker passende ideeën. Een loungestoel maak je stoerder door textiel met structuur. Denk aan een wafelplaid, kussens met grove stiksels of een harig schapenvachtje.

Sierkussens met een subtiel dessin
Zin in wat meer pit in een rustige basis? Kies voor een sierkussens met een subtiel dessin. En met een vaas, plaid of een rond dienblad doorbreek je de rechte lijnen van een hocker of bijzettafel.

Met groen haal je buiten naar binnen
Door groen in een interieur te integreren, haal je buiten naar binnen. Leen Bakker Almelo heeft de keuze uit een scala aan groentinten, variërend van eucalyptus en mosgroen tot een felle olijfkleur. Groene meubels en accessoires doen het goed met producten met een handgemaakte uitstraling, zoals stoelen met webbing, een parasol van raffia of kussens met een grof borduursel.

Tuinmeubels met hout- of rotanlook
Denk aan tuinmeubels met een hout- of rotanlook, een duurzamere keuze vanwege de lange levensduur. In de winter staan ze prachtig in je woonkamer. Dan zie je weer dat de grenzen tussen buiten en binnen vervagen. En grote elementen in je tuin, zoals een schutting, parasol en een loungeset zijn je uitgangspunt.

Kleur toevoegen met losse kussens
Kies je voor een loungeset met basic kussens, dan kun je kleur toevoegen met losse kussens, een plaid of een citroenboompje. Ga in styling op zoek naar contrasten. Een paars kussen is een match met het koelere groen. Zo krijgt je tuin een gezellige en knusse uitstraling.

Creëer een luxe sfeer met een grijze loungeset
Hou je toch meer van de luxe uitstraling? Kies dan voor een loungeset in donkergrijs. Een buitenkleed verbindt de losse elementen in de zithoek met elkaar.
Zorg dat het kleed iets buiten de bank ligt, dan ziet het er nog royaler uit. Laat de kleuren uit de kussens en andere accessoires terugkomen in het kleed.
En speel eens met textuur in plantenpotten. Het lijkt riet zo, maar deze potten zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

Afprijsrondes zijn gaande bij Leen Bakker Almelo
Leen Bakker Almelo is nu helemaal een bezoekje waard want er zijn diverse afprijsrondes gaande! Houd deze in de gaten en sla je slag. Ook geeft het vriendelijke team je graag tips, zodat jouw tuin deze zomer extra gezellig kan worden!

JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 12 uur geleden
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01