Carpetright Almelo houdt een Wintersale.
Carpetright Almelo houdt een Wintersale.

Carpetright Almelo houdt Wintersale

Algemeen

Toe aan een nieuwe vloer, raamdecoratie of traprenovatie? Carpetright Almelo houdt een Wintersale met kortingen tot 50 procent! 

Almelo - Carpetright Almelo inspireert met de nieuwste collecties en de laatste interieurtrends. Maak je huis in een handomdraai stijlvol met een nieuwe vloer, stijlvolle raamdecoratie of een lekker zacht vloerkleed onder je voeten. Wist je dat je van de meeste tapijtsoorten bij Carpetright ook een vloerkleed op maat kunt laten maken? Wat ook kan: meerdere vloerkleden met elkaar combineren. Het oogt speels en je bedekt alsnog een groot oppervlak.

Zachte landing voor je voeten op kamerbreed tapijt

Een tapijt is geschikt om warmte en sfeer toe te voegen aan je interieur. In de slaapkamer bijvoorbeeld, waar een zachte landing voor je voeten heel aangenaam is. Tapijt zorgt voor een behaaglijk gevoel en een betere akoestiek.

Om te zorgen dat je in de slaapkamer als een roos slaapt, is een rolgordijn met een verduisterende stof ook een uitstekende keus. Zoals een vergrijsde, steigerhouten onderlat waarmee het rolgordijn is afgewerkt. Perfect voor een slaapkamer met een landelijke look. Hier is het rolgordijn gecombineerd met een grof, transparant gordijn dat 40 procent linnen bevat voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Zo voeg je nog meer sfeer toe en maak je van je slaapkamer een warm nest. Slaap lekker!

Mix en match vloeren en vloerkleden

Verschillende vloeren in één ruimte combineren? “Doen!”, zeggen de vloerenexperts van Carpetright Almelo. Grotere ruimtes, zoals een woonkamer, lenen zich hier goed voor. Zo ontstaan verschillende zones met ieder hun eigen functie.
Leg bijvoorbeeld in het eetgedeelte een PVC-vloer in een visgraatpatroon en in het zitgedeelte PVC-tegels met een betonlook voor een optisch ruimere look. Het blanke hout en het beton-grijs zorgen voor sfeer en warmte en zijn gemakkelijk te combineren met de rest van je interieur.

Dat kan bijvoorbeeld heel goed met plisségordijnen in een grijsblauwe tint.
Het leuke van plisségordijnen is dat ze een speels effect hebben, doordat je zowel de boven- als de onderkant kunt bedienen. Dat maakt ze ook perfect voor ramen met afwijkende maten.
Daarnaast houd je het contact met buiten, maar geniet je ook van privacy. Voor de deur naar de tuin hang je bijvoorbeeld gordijnen met een enkele plooi, die je gemakkelijk opzij schuift als je afwisselend buiten en binnen leeft.
Ze geven de woonkamer bovendien een wat zachtere uitstraling.

Inspiratie

Inspiratie opdoen kan altijd! Zeker nu je tijdens de Wintersale kunt profiteren van fikse kortingen! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
En maak vrijblijvend een afspraak met Carpetright Almelo via www.carpetright.nl/service/afspraak.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 34 minuten geleden
Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 19 mei, 11:19
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 19 mei, 10:31
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23